Bootcamp door Ferry!

Ik ben Ferry Beunk, je coach en trainer! In het dagelijks leven werkzaam als politiemedewerker en een fanatiek sporter. Ik ben altijd al met sport bezig geweest, vanaf de peutergym heb ik ruim 20 jaar geturnd. Daarna diverse andere sporten beoefend als fitness, squash en hardlopen, en uiteindelijk toch weer bij de gymsport uitgekomen, maar dan als trainer. Tot 2016 heb ik diverse gymgroepen lesgegeven, het meest aan de (trampoline) springgroepen en jongensgymgroepen. Daarnaast heb ik binnen de vereniging veel bestuurstaken vervuld en diverse trainingen en bijscholingen gevolgd zoals verenigingsleider, jurylid en bootcamptrainer.

Hardlopen is mijn grote hobby en dan het liefst het zogenaamde trailrunnen; zonder te letten op tijd kilometers lang zwerven over smalle bospaden, heidevelden en genieten van de omgeving.

Bootcamp kwam een paar jaar geleden op mijn pad, eerst als deelnemer en later als trainer. In september 2016 ben ik begonnen met FB Sport, waarbij ik in Rijssen trainingen aanbied voor kinderen en volwassenen onder de naam Bootcamp Rijssen.

In 2019 ben ik gestart met een opleiding tot vitaalcoach, die bestaat uit drie aparte opleidingen. Inmiddels heb ik hierbinnen de opleidingen tot voedingsdeskundige en functional personal trainer afgerond. Hierbij ligt de nadruk op het functioneel (wat jij nodig hebt) trainen in plaats van algemene trainingsleer. Inmiddels is het laatste opleidingsjaar gestart welke ik in april 2022 hoop af te ronden. 

Ik vind het geweldig om mensen te laten ervaren wat je allemaal met voeding, sport en een juiste mindset bereiken kunt. Want je kunt meer dan je denkt!