Bootcamp door Ferry!

Ik ben Ferry Beunk, je bootcamptrainer! In het dagelijks leven werkzaam als politiemedewerker, en een fanatiek sporter. Ik ben altijd al met sport bezig geweest, vanaf de peutergym heb ik ruim 20 jaar geturnd. Daarna diverse andere sporten beoefend als fitness, squash en hardlopen, en uiteindelijk toch weer bij de gymsport uitgekomen, maar dan als trainer. De laatste jaren heb ik diverse gymgroepen lesgegeven, het meest aan de (trampoline) springgroepen en jongensgymgroepen. Daarnaast veel bestuurstaken vervuld en diverse trainingen en bijscholingen gevolgd zoals verenigingsleider, jurylid en bootcamptrainer.

Hardlopen is mijn grote hobby, en dan het liefst het zogenaamde trailrunnen; zonder te letten op tijd kilometers lang zwerven over smalle bospaden, heidevelden en genieten van de omgeving.

Bootcamp kwam een paar jaar geleden op mijn pad, eerst als deelnemer en later als trainer. In september 2016 ben ik begonnen met FB Sport, waarbij ik in Rijssen trainingen aanbied voor kinderen en volwassenen. Ik vind het geweldig om mensen te laten ervaren wat je allemaal met sport bereiken kunt. Want je kunt meer dan je denkt!