Bootcamp Rijssen

bc_rijssen

Bootcamp voor iedereen! Of je nu start met sporten of al een goede basis hebt, er zijn verschillende trainingen voor elk niveau.

Dinsdag
Elke dinsdagavond om 19.00 uur de low intensity training; Weinig hardlopen, maar wel veel aandacht voor techniek, uitbouwen van de conditie en kracht.

Om 20.oo uur de high intensity training; Squats, lunges, burpees en circuittrainingen, we wisselen ze af met hardlopen waarbij je in een uur tijd zoveel mogelijk uit je zelf haalt.

Woensdag
Om 9.00 Bootwalk; Géén hardlopen, maar wel altijd een fijne training waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Dit kan zijn tijdens een stevige wandeling, circuit op het trainingsveld of met behulp van de onderdelen in het trainingsbos. Deze trainingen zijn geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen die wil beginnen met sporten of vanuit een blessure weer wil starten. Kijk hier voor meer informatie over Bootwalk.

Vrijdag
Elke vrijdagavond om 19.00 Bootwalk!

Elke training is weer anders, daarom zijn de eerste drie trainingen gratis. Je betaald geen inschrijfgeld en hebt geen opzegtermijn.

Bezoek ons op facebook voor meer informatie of schrijf je in via ons inschrijfformulier.