Bootwalk

Veel mensen vinden het heerlijk om buiten in beweging te zijn. Bootcamp Rijssen bied verschillende soorten bootcamptrainingen aan die het gehele seizoen door buiten gegeven worden vanaf een eigen locatie in het bos. In 2018 zijn we gestart met een nieuwe vorm van bootcamp, namelijk Bootwalk.

Bootwalk is de milde vorm van bootcamp.
Er wordt niet hardgelopen, alleen gewandeld en kleine stukjes rustig gejogd. Onder het wandelen doen we spierverstevigende oefeningen.
De oefeningen die gedaan worden zijn een afwisseling tussen oefeningen gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen en oefeningen ter verbetering van de spierkracht.

Bij de trainingen trainen we het hele lichaam, dus benen, billen, buik, armen, bovenlichaam. Wie meer uitdaging wil, pakt de oefeningen zwaarder of jogt wat meer. Wie net begint met sporten, doet de oefeningen minder zwaar en wandelt op eigen tempo.

Bootwalk is geschikt voor jong en oud(er)! Voor de onervaren en de meer ervaren sporter!
De bootwalktrainingen zijn ook geschikt voor vrouwen die net bevallen zijn of wanneer je herstellende bent van een blessure. De trainingen zijn op de woensdagmorgen om 9.00 uur.
Opgeven kan via info@fbsport.nl , via het inschrijfformulier of bellen/appen met 06-52010248, of kom vrijblijvend meedoen. Onze vaste locatie vanwaar gestart wordt is Oude Markeloseweg 1. Dit is voorbij het zwembad en atletiekbaan, einde weg links en eerste zandpad rechts, na 100 meter links. Dit is het terrein van HDC Riessen.