Fit Business

Hoe houd je je medewerkers zo vitaal mogelijk?
Bedrijfsbootcamp of clinic zijn daarbij een goed middel. Daarnaast is het ook mogelijk om als gewichtsconsulent medewerkers te adviseren over voeding, een lezing te geven over voeding of medewerkers één op één te begeleiden. Allemaal maatwerk gericht op de wensen van ieder bedrijf.

Bedrijfsbootcamp

Bootcamp vanuit het bedrijf geeft veel voordelen:

  • Vlak voor of na werktijd
  • In of in de omgeving van het bedrijf
  • Verbeterd de weerstand
  • Verbeterd de teambuilding
  • Verminderd het ziekteverzuim
  • Is voor beginners en gevorderden

Bootcamp Clinics

Wat is bootcamp? Moet je hiervoor een topconditie hebben? Is bedrijfsbootcamp wat voor ons bedrijf? Blijven we dit wel leuk vinden? Allemaal vragen die met een clinic beantwoord kunnen worden. Tijdens de clinic bespreken we wat bootcamp inhoud en natuurlijk gaan we sporten.

Personal training

Ook binnen het bedrijf is het mogelijk personal training te verzorgen. Voor, tijdens of na werktijd gaan we aan de slag op het gebied van conditie, kracht en/of voeding.

Lezing over voeding

Naast voldoende beweging is kennis over voeding belangrijk om uw medewerkers vitaal te houden. De medewerker krijgt inzicht in zijn of haar voedingspatroon en krijgt adviezen over een eventueel gezonder leefpatroon.

Hier kan ik op het werk mee aankomen!

Kan jij hier wel mee aankomen op het werk, zijn er vragen over de verschillende bedrijfsmogelijkheden, of wil je hier eens een keer over sparren? Neem dan gerust contact met me op.