Groepstraining

Bootcamp

Sinds 2016 geeft Bootcamp Rijssen groepstrainingen. Eerst vanuit de sporthal aan de Welleweg en later op het ‘Markeloseveld’. Hier konden we gelijk het bos in met de groepen en kon het materiaal opgeslagen worden bij de plaatselijk Jeu de Boulevereniging. In 2017 is de samenwerking aangegaan met HDC Riessen aan de Oude Markeloseweg. Dit bleek een droomlocatie: een groot grasveld midden in het bos, voorzien van opslagmogelijkheden, een kantine, douche en toiletten. Na een grote brand in 2019 waarbij het hele clubgebouw verloren ging heeft HDC weer een prachtig gebouw neer kunnen zetten waar nog steeds gebruik van gemaakt kan worden. Langs het grasveld is een lange route gemaakt met veel obstakels, klim- en kruipnetten, een bandenwand, monkeybars en ga maar door. Nog steeds zijn we hier aan het uitbreiden.

De trainingen geef ik inmiddels niet meer alleen maar samen met een team van leiding en hulpleiding. Daarnaast is FB Sport een SBB Leerbedrijf en loopt elk seizoen een stagiaire mee tijdens de trainingen.

Bootcamp doe je voor je eigen plezier
Je hoeft geen wedstrijden te spelen of de beste te zijn in de groep. Je merkt al snel dat je beter wordt; de één bij het hardlopen en de ander bij de obstakels of het werken met gewichten.

Er zijn groepen voor alle leeftijden:

   • Groep 3-4, waarin ook kinderen uit groep 1 of 2 zitten meer…
   • Groep 5-6 meer…
   • Groep 7-8 meer…
   • Voortgezet Onderwijs, tot ongeveer 16 jaar. meer…
   • Bootcamp voor volwassenen, verdeeld over 2 groepen. meer…
   • Bootwalk, elke woensdagmorgen stevig wandelen en spierverstevigende oefeningen doen. meer…

Starten met hardlopen

Hardlopen bij FB Sport leer je in de bossen. Geen eindeloze asfaltpaden of sintelbanen maar afwisselende ondergronden en soms een klimmetje. In een kleine groep leer je in de kortste tijd een half uur hardlopen waarbij de afgelegde afstand minder belangrijk is. Genieten van het lopen en de omgeving staat voorop!

Trailrunnen

Heb je de smaak van het hardlopen te pakken en wil je meer? In een groep gaan we de mooiste trailrun routes lopen waarbij we in tien weken ons uithoudingsvermogen proberen te verbeteren en steeds iets verder gaan. Als je start kun je al ongeveer 20 minuten achter elkaar hardlopen. De routes worden gelopen in de omgeving van Rijssen op maximaal 20 minuten rijden. meer…

Clinic

Inmiddels hebben we al ruime ervaring in het geven van clinics. De meeste scholen in Rijssen hebben al eens een bootcamp clinic gehad. Lijkt het je leuk om met je collega’s, klasgenoten, team of vrienden buiten te sporten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte voor een clinic op maat.

Dit lijkt me een goed plan!

Lijkt dit jou een goed plan of heb je vragen over de alle verschillende mogelijkheden van groepstrainingen, neem dan gerust contact met me op.