Personal Training

Persoonlijke trainingen

Misschien wil je afvallen. Of meer uithoudingsvermogen hebben, sterker worden of sneller kunnen hardlopen. Of een combinatie van dat alles. Samen gaan we realistische doelen stellen én we gaan deze doelen halen!

Elk traject start met een intakeprocedure. Na een gesprek weet je precies waar je staat en wat jouw doel is. We gaan jouw beginsituatie in kaart brengen op verschillende vlakken: fitheid, gezondheid en mentaal.

Na het intakegesprek krijg je een persoonlijk overzicht en kun je er voor kiezen om begeleid te worden. Dat kan op het gebied van voeding, maar minstens zo belangrijk is bewegen. Vaak zal het een combinatie worden waarin je leert om te kiezen voor gezonde en verantwoorde producten en functioneel te gaan bewegen.

Dus sporten en bewegen afgestemd op jouw behoefte en binnen jouw mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke trainingen voor kinderen

Soms heb je het heel erg nodig maar is het lastig om samen met andere kinderen te sporten, om welke reden dan ook. Dan kun je er voor kiezen één op één begeleiding te krijgen waarbij papa of mama tijdens een kopje koffie mee kan kijken of actief mee kan doen. Samen bekijken we waar jij behoefte aan hebt en maken we een plan. Dit kan op het gebied van:

  • Gewicht (voeding en bewegen)
  • Mobiliteit (bewegen, basisvormen)
  • Kracht (sterker worden in enkels, benen, romp)
  • Weerbaarheid (Fysieke weerbaarheidstraining en mentale weerbaarheid)

 

Voedingsadvies

Te zwaar, te licht, aan het jo-jo-en, te veel vet of zware spieren, eet ik genoeg of juist te weinig? Moet ik meer gaan sporten en hoeveel dan? Bij het voedingsadvies krijg je eerst een intakegesprek waarin we gaan bespreken wat jouw doelen zijn, kijken we naar jouw levensstijl op dit moment en gaan we meten en wegen.

Aan de hand van dit gesprek krijg je een uitgebreid advies waar je meteen mee aan de slag kan gaan.

Je gaat bijhouden wat je eet en dit gaan we samen analyseren. Waar kan het anders, waar kun je verantwoordere keuzes maken, krijg je alle voedingsstoffen wel genoeg binnen? Je krijgt van mij geen voedingsschema’s of een quick fix. Je leert over macro nutriënten, etiketten lezen en gezonde keuzes maken. De gesprekken en het meten en wegen doen we bij jou thuis of op locatie.

Wandelcoach

Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij de natuur actief ingezet wordt in het gesprek. De natuur bied heel veel voordelen:

  • Het geeft rust en ruimte in je hoofd
  • Je zintuigen worden meer geprikkeld
  • Je bent er even helemaal uit
  • De spanning in de spieren nemen af
  • Je zit niet tegenover elkaar, maar loopt naast elkaar. Je hoeft iemand niet recht aan te kijken waardoor het gesprek laagdrempeliger is.

Wandelcoaching is heel geschikt bij stress, burn-out en vermoeidheidsklachten. Je zal merken dat het al snel een positief effect heeft.

 

Dit lijkt me een goed plan!

Lijkt dit jou een goed plan of heb je vragen over de mogelijkheden van personal training, neem dan gerust contact op.