Small Group training

In 2023 zijn de small group trainingen op de woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00.

Waarom Small Group?
Deze trainingen zijn een goede keuze wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief dat je deelt met anderen.

Wat is Small Group training?
De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan een eigen groep starten met je sportmaatjes of deelnemen aan een bestaande groep. Een training duurt 45 tot 55 minuten en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepen. De training is voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen. Tijdens de training komen alle spiergroepen aan bod.

Waar train je?
Buiten. Op een prachtige, afgeschermde boslocatie van zo’n 2000 m2 heb je de beschikking over een compleet trainingsparcour en een container vol materialen. Als het echt te slecht weer is kun je zelfs overdekt trainen.

Kosten
De kosten zijn €12,50 per training. Hiervoor krijg je;
– Een 1-op1 intakegesprek waarbij we samen kijken naar je wensen. Hierbij gaan we samen bepalen wat jouw doel is voor de komende tijd.
– Één keer per maand een fittest om je vooruitgang te meten.
– Één keer per maand meten van je spier- en vetmassa.
– Persoonlijke begeleiding tijdens de training.

Meer informatie of gelijk opgeven?
Stuur een mail, bel of app, de gegevens kun je hier vinden.